0877 277 595
бул. Христо Ботев 67, 1303 София

Ревю на Бягаща Пътека Sole F65

byagashta pateka sole f65

Бягаща Пътека Sole F65

Бягащата пътека Sole f65 има размер на лентата и мощност на мотора, както за спринтьори, така и за потребителим които желаят да използват пътеката само за ходене.

Предлага наклон от 15 % и максимална скорост от 20 км/ч. Основните спецификации включват 3,25 конски сили на двигателя и площ за бягане на ленатат с размеи 56 х 152,5 см.

Както всички бягащи пътеки Sole , този модел има вградени  10 програми за тренировка. Напредъкът се показва на 7,5-инчов екран и може да се показва и на собственото мобилно устройство на потребителя.

В продажната цена на пътеката са включени доставка и 2 -годишна  гаранция.

Наскоро добавен към цялото оборудване Sole Fitness е интегриран държач за таблет, bluetooth аудио високоговорители и USB порт за зареждане.

Приложението Sole Fitness комуникира с FitBit, MyFitnessPal и други приложения за обучение, така че потребителите могат да съхраняват цялата история на тренировките на едно място. Тази функция може да се използва с повечето мобилни устройства с iOS и Android.

Освен проследяване на данни, приложението Sole Fitness позволява на смартфон или таблет да служи като контролен център за избор на тренировки на бягаща пътека.

Трениращият може да запази изгледа на тренировката или да използва други приложения, докато приложението Sole записва данни за упражнения във фонов режим.

След тренировки бягащата пътека F65 може лесно да се сгъва.

Какво харесваме:

Компактен дизайн: F65 може да се сгъва, за да се спести място, но не го бъркайте с клатеща се бягаща пътека.

Неговата уникална сгъваема рамка с форма на подкова я прави също толкова здрава, колкото и несгъваемите бягащи пътеки.

За да сгънете или разгънете бягащата пътека, просто натиснете вграденият механизъм.

Пътеката бавно ще се придвижи на мястото си без нужда от помощ.

Мощен двигател: Най-новите бягащи пътеки F65 за силови тренировки с 3,25 CHP двигатели. По-ранните модели преди 2015 г. са с по-ниски конски сили.

Висококачествена лента: За разлика от повечето бягащи пътеки, предлагани на тази цена, Sole F65 има дебела и плътна лента за бягане.

Лентата е двупластова за издръжливост и е сдвоена с 2,5″ ролки, за да насърчи тихата работа и да облекчи изискванията на двигателя.

byagashta pateka sole f65 1 3

Просторна зона за бягане: Пътеката Sole F65 има 56 х 152,5 см повърхност за бягане. Това отговаря и надвишава пространството за бягане, осигурен на бягащите пътеки на здравния клуб. По-старите версии на тази фитнес машина имат по-малко бягаща повърхност.

Страхотно омекотяване: CushionFlex Whisper Deck на Sole помага да направите кардио упражненията по-нежни за глезените, коленете и бедрата.

Доказано е, че намалява удара на ставите с до 40% в сравнение с тичането по тротоар. Освен това пътеката за бягане е с търговско качество.

Висока граница на теглото.

В този ценови диапазон ограничението за тегло от 150 кг  е отлично, което прави Sole F65 чудесен избор за по-тежки потребители с ограничен бюджет.

Предварително зададени тренировки:

Включени са десет тренировъчни програми в подкрепа на целите за кардио тренировка, загуба на тегло и мускулен тонус.

Два потребителски профила могат да бъдат запазени с персонализирани програми за бързо стартиране на обучение.

Настройването на тренировки става лесно с помощта на превъртащ се център за съобщения на 7,5-инчовия LCD дисплей на бягащата пътека.

byagashta pateka sole f65 1 6

Няма нужда от интернет връзка: Докато Bluetooth вече е наличен, машините на Sole са известни със своята простота. Те не изискват интернет връзка, за да работят и можете да се насладите на шест предварително заредени програми за тренировка от конзолата.

Мониторинг на сърдечния ритъм : Контактните монитори за пулс са интегрирани с машината, плюс бягащата пътека е съвместима с безжични ремъци за гърдите. Данните за сърдечната честота могат да се използват за контрол на нивото на предизвикателството на машината.

Предпазен ремък: За безопасност трениращият може да използва ключа за аварийно спиране, който спира бягащата пътека, ако загуби баланс.

byagashta pateka sole f65 1 2

Държач за таблет: Таблетният компютър може да служи като монитор на програмата и да изпраща данни за тренировки до различни фитнес приложения.

Екстри: Бягащите пътеки разполагат с вграден държач за таблет, bluetooth аудио високоговорители и USB порт за зареждане. Други екстри са охлаждащи вентилатори, държачи за бутилки с вода и помощна тавичка. За удобство има контроли за наклон и скорост на ръкохватките.

БЯГАЩА ПЪТЕКА SOLE F65 – ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Мотор: 3,25 к.с
  • Наклон: 0 до 15%
  • Площ за бягане: 56 х 152,5 см
  • Сгъване: да
  • Максимална скорост: 20 км/ч
  • Капацитет на теглото: 150 кг
  • Размери: д. 208 х в. 145 х ш. 94 см
  • Вградени програми: 10

Какво не харесваме:

Къси странични ръкохватки : За стабилност са предвидени ръкохватки от двете страни на пътеката, но те не са толкова дълги, колкото биха искали някои бегачи.

byagashta pateka sole f65 1 4

Не мога да изтегля допълнителни програми: Докато мнозина оценяват простотата на бягащата пътека Sole F65 и факта, че не изисква интернет връзка, потребителите не могат да изтеглят нови тренировки.

Нашата присъда:

Цената на новата пътека Sole F65 е много добра стойност в своя ценови клас. Тази популярна бягаща пътека е сгъваема, здрава и проектирана за дългосрочна безпроблемна употреба в домашни фитнес зали.

Ново за 2021г

Sole вече позволява на потребителите да прехвърлят данни за тренировки чрез Bluetooth от оборудването си към своите смарт устройства чрез приложението Sole. Тези данни могат да се прехвърлят и към други фитнес приложения.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ:

КОЛКО ДЪЛГО ЩЕ ИЗДЪРЖИ бягащата пътека Sole f65?

Sole F65 е солидна машина, създадена да издържи. Когато се използва според инструкциите, здравата рамка, двуслойната писта, 2,5″ ролки и щедрото ограничение на теглото могат да осигурят десетилетие или повече редовна употреба в жилищни условия.

Най-доброто от всичко, с доживотната си гаранция, вие сте защитени от дефекти на производителя, оставяйки силата във вашите ръце, за да накарате вашата бягаща пътека да издържи възможно най-дълго.

Често задавани въпроси

Колко тежи Sole F65?Отговор: Sole F65 тежи 122 кг.
Какви са размерите в сгънато състояние на Sole F65?Отговор: Сгънатите размери на Sole F65 са: д. 174 х в. 87 х ш. 122 см
Колко трудно е да се сглоби Sole F65?Отговор: Сглобяването е доста лесно следвайки инструкциите и е включен целият хардуер, необходим за стартирането му. Тъй като устройството тежи 122 кг, се препоръчва да имате поне двама души на разположение за сглобяване, което отнема около 30 – 40 минути
Как да прехвърля данни за тренировка от Sole F65 към моите смарт устройства?Отговор: Тъй като Sole F65 е съвместим с Bluetooth, можете лесно да изтегляте и проследявате тренировки в приложението Sole, както и да прехвърляте данни от Fitbit, Record, Mapmyrun и Apple Health.
[yasr_visitor_votes size=”medium”]