Leader Fitness
0877 277 595
бул. Христо Ботев 67, 1303 София

VENUM и UFC Ексклузивен Партньор

VENUM и UFC

Символичната марка за бойни спортове и MMA, VENUM се връща към ярките светлини на октагона на UFC. Разраствайки се заедно със спорта MMA през 2000-те, VENUM проправи път в рамките на UFC, като спонсорира над 200 атлети между 2009 и 2015 г. Сега марката се завръща в октагона 6 години по-късно, за да възобнови партньорството си с UFC.

През последните 6 години VENUM се утвърди като безспорен световен лидер в оборудването и облеклото за бойни спортове. От друга страна, UFC определено държи позицията на една от най-големите спортни организации в света.

От 1 април 2021 г. VENUM е ексклузивният боен комплект в осмоъгълника и облеклото на Fight Week на организацията. Това партньорство е естествено между водещата световна организация за бойни спортове и водещата световна марка за бойни спортове.

Богатото разбиране на VENUM за уникалните нужди на боеца от UFC по време на тренировка и състезание ще присъства в цялата продуктова линия, включително облеклото и бойния комплект Fight Week.

VENUM е емблематична марка за бойни спортове, която разбира уникалните нужди на ММА спортистите.

Уникално разбиране на нуждите на боеца VENUM и UFC

бойни шорти VENUM и UFC

Истинската идея на UFC | Партньорството на VENUM винаги е било да разбираме бойците и да им даваме решения, които отговарят на техните нужди от тренировки и състезания.

Ето защо избрахме да разработим 5 вида бойни шорти. Целта е да се даде възможност на спортистите да адаптират облеклото си към собствения си стил на битка.

Дълги и къси бойни шорти, гладиаторска кройка и Vale Tudo (дълги и къси кройки): всяко едно от тях има своя специфична кройка за подобряване на комфорта и представянето, независимо дали предпочитате да се биете на крака или на земята.

Всички тези шорти са изработени от еластична материя, за да се увеличи обхватът на движение. VENUM използва своя 15-годишен опит в бойната игра, за да създаде най-доброто оборудване за смесени бойни изкуства. VENUM съчетава страничните цепки на шортите за муай тай, технологията на компресия на екипировката за граплинг и специфични кройки като гладиаторската кройка, вдъхновена от екипировката за кикбокс.

VENUM също разработи пълна тренировъчна гама, добавяйки ергономични Dry-Tech тениски и потници към колекцията Fight Week. Нашата цел е да придружаваме бойците във всяка стъпка от тяхното пътуване, от ежедневните тренировки до вечерните битки на гала вечерите.

Да бъдем 100% ориентирани към боеца е това, към което се стремихме с тези уникални UFC | Продукти VENUM. Всеки детайл е проектиран да бъде полезен и стилен, като разширяващите се ръкави на суичърите и маншета на панталоните Fight Night walkout.

Изпълнителният директор на VENUM – Франк Дюпюи

„Присъединяването към UFC като техен официален партньор за екипировка и облекло означава много за екипа на VENUM. VENUM е марка, която се разрасна заедно със спорта ММА, тъй като популярността му избухна по целия свят. Всички сме горди и благодарни, тъй като това споразумение означава успеха на нашето развитие през последните петнадесет години.“