0877 277 595
бул. Христо Ботев 67, 1303 София

Боксови ръкавици VENUM Elite

боксови ръкавици VENUM Elite

Първо тук е малко информация за марката. Venum са една от най-добрите марки за смесени бойни изкуства в света. Особено известни са със своите аксесоари за бойци, включително шапки, облекло, боксови чували, но главно с впечатляващите си модели за боксови ръкавици VENUM Elite.

За мен Venum създават едни от най-добрите боксови ръкавици на пазара през последните години. И бързо се превръщат в една от предпочитаните марки за тези, които тренират бокс или смесени бойни изкуства.

С боксьори като Васил Ломаченко и Хорхе Линарес, които сега носят ръкавици и екипировка Venum, марката се утвърди като предпочитана за бойно оборудване и екипировка.

Дизайн на ръкавиците

боксови ръкавици VENUM Elite дизайн 1
боксови ръкавици VENUM Elite дизайн

Ръкавиците Elite от Venum бързо се превърнаха в едни от първите ръкавици, завладяли пазара на бойните спортове. Поради популярния и голям брой положителни отзиви, които ще видите в мрежата – и аз не ги обвинявам за избора им!

Ръчно изработени и зашити в Тайланд, Elite са направени за тези, които търсят комплект ръкавици, които можете да използвате редовно, без да се деформират за кратък период от време.

Това може да се случи твърде често с повечето по-евтини ръкавици, ако се използват твърде често и не се грижете за тях. Venum противодейства на това, като използва синтетична първокласна полукожа, която ги прави лесни за почистване след тренировка и издържат дълго време

Тези ръкавици определено са универсални ръкавици с подплата върху отворената ръка на ръкавиците, което ги прави подходящи за тези, които парират удари и практикуват муай тай или кикбокс.

Когато използвате Ръкавици Elite, зоната на удар е създадена със здрава трислойна пяна с много плътност, която ви кара да се чувствате много комфортно и защитени, докато удряте. Това е идеално, ако тренирате върху боксов чувал или круша или дори правите спаринг, за да намалите риска от нараняване.

И накрая, тяхната велкро лента се чувства много сигурна около китката. Въпреки че е по-свободна от традиционните боксови ръкавици, тъй като е универсална ръкавица.

Палецът също е прикрепен към основното тяло на ръкавицата, което има лека гъвкавост, за да я движи.

Трябва да кажа, че Venum Elite са създадени с качествено покритие. И тези ръкавици ще подхождат на всеки, който иска да започне да се занимава с бокс със солиден ергономичен цялостен дизайн.

ПРЕГЛЕД на боксови ръкавици Venum Elite | Популярни ръкавици

  • Материали

Elite са създадени с гъвкава и устойчива PU синтетична кожа, произведена в Япония (някои модели). Смес от естествена пяна с много плътност и подсилени шевове, което помага на всеки удар да бъде оптимално абсорбиран от ръкавиците Elite.

  • Визуални елементи

За мен лично те не са визуално най-приятните ръкавици на Venum, тъй като са отпечатали текста на марката Venum, вместо змийското си лого за основната част на ръкавицата.

Вместо това те са предоставили на купувачите много цветови опции, от които да избират. Което ги прави идеални, ако искате да съвпадат с вашите дерхи за тренировка или просто да имате любимия си цвят. Аз лично избрах 14oz зелено-черна версия на ръкавицата.

Боксови ръкавици VENUM Elite определено вършат работа по отношение на защитата на ръката ви при удар. И са наистина добри боксови ръкавици за начинаещи, тъй като могат да се използват за всички видове тренировки. Включително боксов чувал или за по-напреднали боксьори за спаринг.

Открих, че устойчивостта на удар е фантастична при моделът Elite. И определено ви кара да почувствате, че можете да разбиете чувалът по-силно, без страх от нараняване.