Horizon Fitness е търговска марка на един от водещите производители на фитнес оборудване Johnson Health Tech.

Марката е отличена с множество награди за домашно фитнес оборудване.

Продуктите на компанията са доказали своята иновативност, качество и издръжливост, а като производител, JHT залага на много добро съотношение цена-качество.

Horizon Fitness предлага домашно фитнес оборудване, предназначено да помогне на хората по целия свят да постигнат своите фитнес цели.

Нашите продукти са предефинирали изживяването във фитнес и уелнес в целия свят, благодарение отчасти на нашата глобална структура.

Въпреки че сме със седалище в Тайван, нашите продукти са създадени от най-добрите умове в нашата международна мрежа за научноизследователска и развойна дейност.

Много от които са базирани точно извън Мадисън, Уисконсин, САЩ.

С крак във всяко полукълбо, дизайнерите и инженерите могат да предават въпроси на колеги отвъд океана, преди да се отправят към дома за деня и да намерят своя отговор, който ги чака, когато се върнат на следващата сутрин.

Това е плавен иновационен модел, който никога не се забавя и не спира и е възможен само поради глобалната структура на нашата компания.

Нашето вертикално интегрирано портфолио от марки означава, че всеки ключов компонент идва от едно от нашите собствени съоръжения, което ни дава пълен контрол върху качеството на нашите продукти.

Нашите производствени мощности се нареждат сред най-усъвършенстваните в бранша, с чисти помещения, които елиминират примесите и интелигентна комбинация от роботика и квалифицирани работници, която поддържа най-високите стандарти.

Ако не направим компонента, ние одитираме щателно кой го прави, като гарантираме, че всяка част работи безотказно.

Чрез тази философия на вертикалната интеграция ние сме в състояние да реализираме по-високо качество на всеки етап от производството и да предадем тези предимства на вас.

Показване на 20 резултата

    Продукти