0877 277 595
бул. Христо Ботев 67, 1303 София

Защо да изберете комбиниран фитнес уред ?

комбиниран фитнес уред

Изберете домашен комбиниран фитнес уред

Мечтали ли сте някога за собствен домашен фитнес? Дали удобството да спортувате в собственото си лично пространство би премахнало продължителния мързел? Спестяването на време и неприкосновеността на личния живот са основните предимства на домашната фитнес зала. Тренировката, не трябва да отнема половин час или час. Понякога имате 10 или 15 минути. Може да е рано сутрин или преди вечвря. Дали да изберете домашен комбиниран фитнес уред? Останете с нас, за да научите отговорите на тези въпроси. Но наистина ли ще го използвате – ако го купите? Това е вековният въпрос, на който обикновено се отговаря с категорично „не“ от много хора, които използват велоергометър в спалнята си като скъпа закачалка за дрехи. Повечето хора с домашни фитнес зали започват настървено тренировки и после ентусиазмът им изчезва. В добрата фитнес зала има приятелство и виждате как други хора напредват и това ви издига. По природа сме състезателни същества.

Настройте се за успех

Къде и как ще организирате домашната си фитнес зала е от ключово значение за това колко често ще тренирате. По-голямата част  фитнес залите са преместени в мазето. Което обикновено е най-непривлекателното пространство в нечия къща. Колкото по-естествена светлина имате в залата, толкова по-добре.
  • Какво да купя
Пространството, бюджетът и целите за тренировките Ви, ще оформят вашия списък с оборудване. Но най-важният фактор често се пренебрегва. Хората често ни питат кое е най-доброто упражнение, което могат да правят, и отговорът е това, което всъщност ще правите. Най-вероятно това ще бъде видът упражнения, които харесвате.
  • Направете вашия домашен фитнес да си струва разходите
Всички сме виждали машини в домовете, които в крайна сметка се превръщат в скъпи закачалки за дрехи, така че се възползвайте от безплатните пробни тренировки във фитнес залите, за да се запознаете с оборудването, преди да направите крачката и да купите.
  • Преди да дадете пари, сравнете разходите с таксата за влизане във фитнес зала. Но колкото и висок да е бюджетът ви, не покривайте с оборудване всеки квадратен сантиметър от пространството, което сте определили за фитнес зала. Основният принцип е да запазите гъвкавостта, защото когато станете по-здрави, може да искате да правите различни упражнения.
Уредите за издръжливост, като гребна машина, велоергометър или бягаща пътека, тренират сърдечно-съдовата система и струват от 1000 до 5000 лв. Повечето хора обичат да имат една от тези, но не и няколко машини.

Дори най-добрата домашна фитнес зала се превръща в безумие, ако никога не се използва

Най-голямата грешка, която хората правят с домашната фитнес зала е, че е толкова лесна и там забравят да планират упражнения в деня си.
  • Направете график кога и колко дълго ще тренирате и кажете на семейството или съквартирантите си, че това е вашето време за упражнения. Домашните фитнес зали, оборудвани комбиниран уред ( Гладиатор ) с възможност за изпълнение на много упражнения е най – добрата инвестиция за вашата зала.
  • Представете си, че разполагате с пълна фитнес зала точно в дома си, готова за вашата тренировка, когато пожелаете. Точно това предлагат  гикодомашните гладатиатори, уединение, свобода и удобство за вас и вашето семейство да постигнете вашите фитнес цели във вашето собствено пространство.
С комбинирания фитнес уред, имате свободата да персонализирате тренировките си и да постигате фитнес целите си. Можете да създадете пространство, посветено на вашето здраве и благополучие, където можете да тренирате насаме и удобно. Кажете сбогом на скъпите абонаменти за фитнес залата и поздравете с удобството да имате пълна фитнес зала у дома.

Защо да изберете домашен комбиниран уред ?

  1. Повече време и рентабилност: Забравете неприятностите и разходите за членството във фитнеса! С домашен фитнес можете да тренирате, когато пожелаете, без да плащате месечни такси.
  2. Ненадминато разнообразие от упражнения: комбираните фитнес уреди, предлагат различни упражнения за всички мускулни групи, което ви позволява да насочите цялото си тяло в една тренировка.
  3. Функционалност за много потребители: Всеки във вашето семейство може да се възползва от кобиниран фитнес уред- фитнес гладиаторът, независимо от възрастта или нивото на фитнес. Тези уреди, предоставят безопасна и ефективна алтернатива на свободните тежести, което ги прави идеални за начинаещи и опитни фитнес ентусиасти.
  4. Спестяващ място – дизайн: Тези уреди комбинират множество тренировъчни станции в един компактен уред, минимизирайки пространството, необходимо за вашата домашна фитнес зала. Това ви позволява да насочвате ефективно различни мускулни групи, без да се нуждаете от голяма, специална зала за тренировки.
  5. Пълни тренировки: От горната и долната част на тялото до корема, гърба, ръцете, раменете, краката и прасците, можете да тренирате всяка мускулна група с една машина.