0877 277 595
бул. Христо Ботев 67, 1303 София

Oблекло Dodge Challenger Str® Demon 170, от марка за бойни спортове Venum

Марка за бойни спортове Venum

Обединение между Dodge и Venum

Всеки продукт на Dodge е проектиран да раздвижи кръвта ви, но с над 1000 конски сили. 2023 Challenger SRT ® Demon 170 предизвиква прилив на адреналин като никоя друга “мускулеста” кола в света. Имайки предвид това, Dodge се обедини с – марка за бойни спортове Venum. Марката разбира онези, които са подхранвани от адреналин, за да разработи линия облекла и аксесоари, вдъхновени от SRT Demon 170.

Venum е официалният доставчик на Ultimate Fighting Championship (UCF). От днес те ще бъдат официален доставчик на колекция от облекла Dodge Challenger SRT Demon 170 с ограничено издание.

Облекло Dodge Challenger Srt® Demon 170, от марка за бойни спортове Venum

Екипировка и облекло, предназначени специално за състезания по смесени бойни изкуства и други бойни спортове. Kакто и облекло за ежедневно носене. Уебсайтът на Venum също има раздел, който изброява всички професионални спортисти, с които марката си е сътрудничила. Показвайки много шампиони в различни форми на смесени бойни изкуства. И не оставяйки съмнение относно експертния опит на марката за облекло в работата с клиенти, които бягат на адреналин.

Този експертен опит в проектирането на облекло беше използван за създаване на уникална гама от облекла за 2023 Dodge Challenger SRT Demon 170. Това води до селекция от много готини нови артикули за Brotherhood of Muscle.

Колекцията Venum Demon 170

  • Колекцията на марка за бойни спортове Venum Demon 170 започва с мъжко яке с пълен цип и подходящи панталони за джогинг. Якето има логото на главата Demon 170 в долната предна част. Голямо лого с шрифт Demon в горната част на гърба със сребърна лепенка на качулката, която много наподобява табелата на компресора. Панталонът за джогинг има логото на главата Demon 170 на долната част на крака.
  • Venum предлага унисекс суичър с качулка и мъжка тениска. Които имат лого на главата на Demon 170 в горната част на гърба, с логото на шрифта Challenger, SRT и Demon, поставени отдолу. Колекцията има и поло с мъжка или дамска кройка. Съответно с логото на шрифта Challenger, SRT и Demon на гърба с малко лого на главата Demon 170 в долната, предна част. Всички тези артикули включват лепенката Demon 170 supercharger в горната част на гърба. Както и логото на Venum на гърдите, и всички тези артикули – включително якето и панталоните за джогинг – се предлагат или в никелово сиво, или в черно.

Лимитирано издание на обувки от колекция Venum Demon 170

  • Лимитираното издание на обувките на колекцията-обувката Demon 170 от марка за бойни спортове Venum беше задължителна. Това е така, защото Dodge и Venum са в бизнеса с борбата- съответно на пистата и на тепиха. Тези обувки със среден разрез не само служат като удобни, нехлъзгащи се обувки за бойни спортове. Тяхната лека конструкция и гъвкава гумирана подметка могат удобно да служат и като обувки за шофиране. Оставяйки много свободно пространство около педалите и осигурявайки страхотно усещане на педалите. Предлагат се или в никелово сиво с черна облицовка, или изцяло в черно, с логото на Demon 170 и Venum от външната страна на всяка обувка.
  • Колекцията Venum Demon 170 включва шапка. Шапката се предлага в изцяло черно със сребриста обшивка или никелово сиво с черна обшивка и черни мрежести задни панели. Шапките имат голямо бродирано лого на главата на Demon 170 в средата с логото на ромб на Dodge и логото на Venum отстрани, точно над козирката.