0877 277 595
бул. Христо Ботев 67, 1303 София

Ревю на Rogue Echo Bike

Rogue Echo Bike

Ревю на Rogue

Rogue Echo Bike беше първият опит на Rogue Fitness в производството на техни собствени кардио уреди . Echo Bike съчетава функции както на Schwinn Airdyne Pro, така и на Assault AirBike, за да създаде най-добрия въздушен велосипед на пазара в момента.

Този въздушен велоергометър е изненадващо издание от Rogue Fitness, тъй като Rogue до голяма степен се е фокусирал върху създаването на продукти за силови тренировки като щанги и стойки за клекове , заедно с различни аксесоари за CrossFit , вдигане на тежести, пауърлифтинг и тренировки и състезания за Strongman.

Обичаме този велоергометър, известен също като въздушен велосипед, и смятаме, че и вие ще го харесате. В това ревю на Rogue Echo Bike ще разгледаме всички подробности за това, което го прави страхотен, и ще дадем почти 4-годишна актуализация за това как се държи във фитнеса.

Защо трябва да ни се доверите

Аз съм голям фен на въздушните велосипеди и в резултат на това тествах почти всеки един от тях, включително Schwinn Airdyne Pro , Xebex Airmill и Concept 2 BikeErg (ще спомена още няколко и в този преглед). Фактът, че съм изпробвал толкова много означава, че знам какво е усещането да караш висококачествен въздушен велосипед и какво е да тренираш и на по-слаб модел. Дори създадох ръководство как да изберете велоергометър, за да сте сигурни, че ще изберете правилния за вашия домашен фитнес.

Rogue Echo Bike е издръжлив благодарение на своята здрава стомана, висококачествени материали и персонализиране, което го кара да бъде по-здрав от средния клас въздушни велоергометри.

Той се предлага с гаранция до две години от датата на закупуване, при условие че продуктът се използва при нормални условия съгласно Ръководството за потребителя. Тъй като е надграден, той създава по-плавно возене.

Rogue Echo Bike тежи 57 кг и има ограничение за тегло на трениращият от 157 кг, което му позволява да осигури здрава основа за максимални тренировки.

Какво Представлява Rogue Echo Bike?

Велосипедът Echo Bike е тих, но последователен благодарение на задвижваната от ремък стоманена перка на вентилатора. Той е лесно преносим и има захранвана с батерии LCD конзола, която позволява на трениращите да проследяват всичко – от разстояние до изгорени калории.

Благодарение на теглото си, Echo Bike стои здрав и не е склонен да се клати. Конструкцията му се поддава на балансиране дори когато натискаме педалите на максимум. За да се увеличи стабилността, под всяка основна тръба има гумени нивелиращи крачета, които се адаптират към земята и създават баланс, дори ако подът не е равен.

LCD дисплей, предоставя на трениращият разнообразие от режими. Те включват различни видове интервали, цел и проследяване на пулса. Кристално чистата конзола използва две АА батерии, които са включени към продукта. Echo Bike е завършен с черно прахово покритие, а стоманените тръби са 2 на 3 инча, 1,25 на 3 инча и 1,625 на 3,12 инча.

Седалката е лесно регулируема и подплатена. Заключва се на осем различни височини и пет различни настройки отпред и назад. Дръжките за захващане, които са направени от гума и са с диаметър 1,5 инча, са част от ръцете на велосипеда.Трябва да сглобите Echo Bike, но инструментите, от които се нуждаете, са включени във вашата поръчка и са в съответствие с лесни за следване инструкции.

Rogue Echo Bike е първото оборудване за кондиционни тренирови, представено от Rogue Fitness. Разбира се, те имат шейни и кутии за подскоци, които могат да се използват за кондициониране и кардио тренировки, но никога досега не са измисляли собствена машина единствено за аеробна подготовка и по-специално велоергометър.

Това решение на Rogue е много по-голямо, отколкото мнозина осъзнават. Преди Rogue Echo Bike, Rogue се придържаше доста близо до това, което правеха добре – оборудване за силови тренировки. На своя пазар те предлагат цялото си оборудване заедно с това на конкурентите.

 Технически характеристики на монитор Rogue Echo Bike

58.875-в дължина

29,875 инча (с дръжки в най-широката им точка)

52,75 инча (до върха на дръжките)

Профил на Rogue Echo Bike, Schwinn Airdyne, Assault AirBike

Съвети:

 Препоръки:  
Тази машина не е за хора със слаби сърца. Тя изисква много енергия Регулируемата седалка се движи в различни посоки, което ви позволява да намерите перфектната настройка
Трябва да закупите стойки за бутилка и за телефон отделно, но те изобщо не са скъпи и лесно се прикрепят към велосипеда Необходима е малка или никаква поддръжка поради системата с ремъчно задвижване

Минуси:

  1. Дръжките не са от най-добрите и ми се иска да има опции за много захвати, подобни на Schwinn AD Pro
  2. Рамката е много по-голяма от повечето въздушни велосипеди на пазара, което го прави предизвикателство за по-ниските хора да го използват
  3. Rogue Echo Bike не се доставя с държач за телефон или клетка за бутилка, но можете да закупите тези добавки за $6 и $8, съответно. Има монтажни отвори за инсталиране на тези аксесоари на повечето Echo Bikes, с изключение на някои от по-ранните продадени модели (всеки със серийни номера 1751-EchoBike-000001 до 1751-EchoBike-000264 ще трябва да пробие свои собствени монтажни отвори ).

Заслужава Ли Си Rogue Echo Bike?

Въпреки че Rogue Echo Bike ще бъде най-често сравняван с Assault AirBike, с който всъщност е най-сходен. Той всъщност е Schwinn Airdyne Pro. Ние сме големи фенове на Schwinn Airdyne Pro. Всъщност разглеждаме Rogue Echo Bike и Schwinn Airdyne Pro като много сходни велосипеди само с малки разлики. Като цяло, ние сме големи фенове на Rogue Echo Bike и го препоръчваме на всяка CrossFit зала, тренировъчно съоръжение или гаражна фитнес зала.

Assault Bike беше най-добрата опция за въздушен велосипед, но беше издухан от Echo Bike. Echo Bike дори успя да замени Assault Bike като официален въздушен велосипед за CrossFit Games през 2021 г. (Assault Bike беше използван преди това в годишните CrossFit игри от 2015 г.). Това обаче не е много изненадващо, като се има предвид, че Rogue е официалният спонсор на оборудването на CrossFit.

Поръчване И Сглобяване На Rogue Echo Bike

Rogue Echo Bike се предлага в нашият сайт с безплатна доставка до адрес. Безброй рецензенти, включително и аз, откриха, че е лесно да се сглоби само от един човек. Ще намерите целия хардуер и инструменти, включени във вашата поръчка, заедно с инструкции стъпка по стъпка как да накарате вашия въздушен велосипед да работи за нула време.

Отзиви На Клиенти

Да се ​​каже, че Rogue Echo Bike е обичан от клиентите на Rogue, би било подценяване. Той има средна оценка 4,9 от 5 звезди и повечето рецензенти казват, че им е дал една от най-добрите кондиционни тренировки в живота им. Повечето от отрицателните отзиви се въртяха около монитора или ограничената му употреба за хора с по-малки размери.

„ Едно нещо, което бих искал да видя подобрено в Rogue Echo Bike, е добавянето на допълнителни показатели на монитора. Би било страхотно за Rogue да си партнира с Concept 2 и да свърже техните монитори за ефективност към Echo Bike, за да използва тяхната световна класация. Може би това е нещо, което може да се случи в бъдеще.“

Какво Представлява Rogue Echo Bike Четири Години По-Късно

 „ И така, имам Rogue Echo Bike от около четири години. Ето малко описание на това как е бил използван през това време. Започна в гаражната ми зала, използвана както от мен, така и от някои приятели в съботните тренировки. Тези тренировки се състоят от дълги тренировки в стил HIIT. Те са смесени модално с клякания, носене на иго, избутвания на шейни и други подобни. Хората, които са използвали велосипеда, варират от 135 паунда до 270 паунда. Изходната им мощност варира по същия начин. Освен че се използва за съботни тренировки, аз също го използвах за загрявка, разхлаждане и малко EMOM работа. Трябва също така да се разбере, че доскоро моят гараж не беше климатизиран. Така че беше както в екстремни горещини, така и в екстремни студове.“

Често задавани въпроси

Заслужава Ли Си Rogue Echo Bike?

Отговор: Ако се интересувате от упражнения в стил HIIT и кондиционни тренировки, велосипедът Rogue Echo си заслужава да бъде разгледан поради неговата здрава конструкция, система за задвижване с ремък и възможности за персонализирани тренировки.

Какви Мускули натоварваме с Rogue Echo Bike?

Отговор: С Rogue Echo Bike получавате тренировка за цялото тяло! Велосипедът Rogue Echo определено работи върху вашите четириглави мускули, глутеуси, прасци, мускули на пищяла, подколенни сухожилия, гръб и дори мускули на горната част на тялото.

Добър ли Е Rogue Echo Bike За Отслабване?

Отговор: Вентилаторен велоергометър, като Echo, може да помогне за постигането на аеробните фитнес цели. Доказано е, че колоезденето осигурява редица ползи за здравето, включително понижаване на кръвното налягане и намаляване на телесните мазнини.