0877 277 595
бул. Христо Ботев 67, 1303 София

UFC и Venum удължaват ексклузивното партньорство до 2029 г.

UFC и Venum

Партнъорство, водено от страст и амбиция

UFC, водещата в света организация за смесени бойни изкуства, обяви, че Venum, водещият световен дизайнер и дистрибутор на облекло и аксесоари за бойни спортове, ще остане ексклузивен глобален партньор на UFC до 2029 г. Новото дългосрочно споразумение беше договорено в сътрудничество с лицензионният агент на UFC, IMG.
Venum беше страхотен партньор през последните няколко години и ние сме развълнувани да продължим отношенията си с тях до края на десетилетието“,  каза Трейси Блецински, старши вицепрезидент на UFC за глобални потребителски продукти. „Ключът към успеха на това партньорство е фактът, че Venum разбира уникалните нужди на бойците, които се състезават в октагона, както и тези на екипитите в ежедневието, които тренират, за да поддържат форма. Franck Dupuis и неговият екип във Venum продължават да осигуряват отлично тренировъчно облекло за нашите спортисти и фенове.”

Мнение на Франк Дюпюи, основател и главен изпълнителен директор на Venum

„Дългосрочното удължаване на партньорството между UFC и Venum е основен знак за признание от страна на UFC. Радваме се да продължим сътрудничеството си с организация номер 1 в бойните спортове. Нашите екипи са горди да се ангажират да предоставят на спортисти и фенове колекции, чиито уникалността ще подчертае нашата страст към смесените бойни изкуства.”

UFC и Venum удължaват ексклузивното партньорство до 2029 г.

През 2023 г. лимитираните издания Midnight и Emerald бяха сред най-продаваните в серията Fight Night, проектирана от Venum. В бъдеще те планират да пускат две нови специални колекции всяка година.