Leader Fitness
0877 277 595
бул. Христо Ботев 67, 1303 София

VENUM: нова колекция, фокусирана върху Assassin’s Creed Valhalla

нова колекция Assassin's Creed Valhalla

Надграждайки първото успешно сътрудничество през януари 2022 г., Ubisoft и Venum решиха да го направят отново с нова колекция, вдъхновена от играта Assassin’s Creed Valhalla.

ПРЕДСТАВЯНЕ НА МАРКАТА VENUM

Ако марката не ви е позната, това не е така за много спортисти и особено боксьори. Наистина, от създаването си през 2005 г. тази френска компания продължава да се развива, докато днес се прояви като световен лидер в света на спорта. Убеден съм, че носи “американската мечта” на французите, Venum бързо се открои в сърцето на много дисциплини като MMA, английски бокс или дори бразилско жиу-джицу, за да назовем само няколко.

Въпреки че централата е базирана в Ил дьо Франс, Venum може да разчита на солидна дистрибуторска мрежа в целия свят с ключови локации като Хонг Конг, Лос Анджелис, Лондон, Монреал и Париж. Освен това тя знае как да привлече известни спортисти, горди да носят тези дрехи. В спортният им екип откриваме Ciryl „Bon Gamin“ Gane, Giorgio Petrosyan, Chingiz Allazov, Sitthichai Sitsoongpeenong, Vasyl Lomachenko и много други.

Сега Venum  има тенденция да прави иновации, за да предложи нови идеи, като същевременно поддържа отличителен дизайн, способен да се откроява.

СЪТРУДНИЧЕСТВО С UBISOFT

Закотвен в света на спорта, Venum има желание да предложи по-гъвкава гама. Ето как с Ubisoft решиха да предложат нова гама, насочена не само към играчи, търсещи производителност, но и към феновете на видеоигрите, по-близо до начина им на живот.

„Изправени пред успеха на нашата първа колекция, заедно с Ubisoft, ние решихме да отговорим на плебисцита на обществеността, като разработихме нова гама, която е по-практична и ориентирана към начина на живот. Искахме да разчитаме на качествени продукти, които отговарят на очакванията на всички фенове, независимо от мотивите им.“ – Франк Дюпюи, основател и директор на Venum.

По този начин, вдъхновена от художественото ръководство и познанието на видеоигрите, както по отношение на цветовете, така и на шарките/дизайните. Новата  колекция “Assassin’s Creed Valhalla X Venum” се ражда с амбицията да отдаде почит на викингите от модерното време. Представяне, ориентирано към колекцията и себенадминаване.

Гамата се състои от следните елементи:

  • Категория „Спорт“:

Боксови ръкавици: верен на своя произход, Venum предлага ръкавици в четири различни размера. Те са оборудвани с прикрепен палец и подсилена длан.

Тениска Dry Tech: С технология, която позволява ефективно управление на влагата, тя лесно отвежда потта. Спортна алтернатива за тези, които не харесват трико.

Рашгард с къс ръкав: Навлизаме в тънкостите с набор от компресионни тениски. Много близо до тялото, като втора кожа, те трябва да насърчават възстановяването на мускулите. Като същевременно осигуряват усещане за подкрепа по време на тренировка.

Рашгард с дълъг ръкав: същият ефект, като за къси ръкави, но тук те са дълги.

Шорти:  Можем да ги поставим и в двете категории, но те предлагат кройка, която ще се фокусира повече върху тренировките. Регулируеми на талията, бойните шорти са удобни и остават на място

Тренировъчен клин:  както при рашгардите, тренировъчните клинове са специфичен артикул за спортисти, които търсят дълбока мускулна подкрепа и възстановяване. Много прилепнали, те ви позволяват да поддържате отлична подвижност. Като същевременно предпазват краката ви от неприятно триене със земята, тялото или щангата.

  • Категория “Начин на живот”:

Суичър с качулка: самодостатъчен е, рекламиран като мек и удобен, има голям кенгуру джоб.

Бойните шорти: въпреки че са кроени за спорт и предлагат екипировка, адаптирана към бокса, те могат да останат удобни при по-масова употреба.

Тениска: за да се придържате към атмосферата “Lifestyle”, насладете се на изживяването на Venum с цветовете на Valhalla.

Панталон за джогинг: ние го включваме в „Стил на живот“, въпреки че лесно може да бъде свързан и с двете категории. Въпреки това, той е подобен на “стандартен” джогинг. (Като същевременно остава ефективен като концепция), който можем да използваме по-лесно в ежедневието.

И накрая, представеният дизайн е толкова изискан, колкото и ефективен. Както по отношение на цветовете, така и по отношение на избора и позиционирането на логата. Елементите на колекцията се допълват идеално и няма дисонанс за подчертаване. Ако сте влюбени в лиценза и тези продукти привличат вниманието ви.