0877 277 595
бул. Христо Ботев 67, 1303 София

Защо да Изберете Регулируемите Дъмбели Evolve Fitness

дъмбели Evolve Fitness

Не е нужно да ви казваме защо регулируемите дъмбели Evolve Fitness са едни от най-добрите уреди за домашният Ви фитнес, нали?

Вече знаете, че те ви помагат да спестите място и пари и че ви осигуряват същите ползи от силовите тренировки като свободните тежести. Добре. Сега просто трябва да намерите най-добрите регулируеми дъмбели, което е по-лесно да се каже, отколкото да се направи, като се има предвид, че има толкова много опции.

Дъмбели Evolve Fitness

Нашият преглед на регулируеми дъмбели Evolve Fitness разглежда едно от най-новите попълнения във фитнес индустрията, които искат да ви убедят, че са по-добри от PowerBlocks и NÜOBELLs, които всички познаваме и обичаме.

Разработили сме надежден начин за тестване и преглед на всичко – от щанги и дискове за фитнес до регулируеми дъмбели като EzBlocks. Това включва разглеждане на всичко – от увеличаването на теглото до лекотата на използване, както и идентифициране на какъв тип потребители могат да се възползват от оборудването.

Рекламиран като 30 дъмбела ведин, този регулируем дъмбел варира от 3 кг до 32 кг. Можете да регулирате този дъмбел на стъпки от 1 килограм, което е по-добре от повечето регулируеми дъмбели, които се сменят между стъпки от 2,5 и 5 килограма. Те са доста скъпо допълнение към вашата домашна фитнес зала.

Това обаче все още е по-малко, отколкото би струвало закупуването на комплект фиксирани дъмбели от 1 до 32 килограма. Освен това наличието на чифт регулируеми дъмбели може да бъде невероятно спестяване на място във вашия домашен фитнес.

Вместо да имате няколко комплекта дъмбели, вие сте го свели до един. Дъмбелите EzBlock на Evolve Fitness са направени от 100% чиста стомана, което ги прави издръжливи и безопасни. Тези дъмбели са по-подобни на традиционните дъмбели.

Регулируеми дъмбели Ezblock отблизо

Регулируеми дъмбели Ezblock

Това, което отличава EzBlocks от десетките други регулируеми дъмбели, е че те имат „най-прецизните“ увеличения на теглото на пазара – 2,2 паунда или 1 килограм. Просто завъртате диска, за да увеличите теглото до 70 паунда или 32 килограма.

Механизмът за настройка на циферблата е много подобен на това, което виждаме при регулируемите дъмбели Bowflex SelectTech 552, които са едни от любимите ни поради лесната им употреба.

Заместват десетки традиционни дъмбели

Промяната на стъпките на тегло е толкова лесна, колкото завъртането на дръжката

По-голямата част от дъмбела, извън дръжката, е изработена от здрава стомана

Заслужават Ли Си Регулируемите Дъмбели EzBlock?

Тези, които търсят компактен набор от регулируеми тежести

Всеки, който иска регулируем дъмбел, който има механизъм за бързо регулиране

Хора, които искат да тренират цялото тяло с едно оборудване

„Най-Прецизният Дъмбел В Света“ — Ето Защо Това Има Значение

Основната точка за продажба на EzToned с регулируемите дъмбели EzBlock е, че те са „най-прецизният дъмбел“ поради 1 килограм увеличения на теглото, които започват от един килограм и стигат до 32 килограма. Ако казвате „И какво от това?“ позволете да ви кажем защо това има значение.

Ако искате да изградите мускули, трябва да постигнете това, което е известно като прогресивно претоварване, което включва главно увеличаване или на тежестта, с която тренирате, или на броя на повторенията, които правите за определено упражнение.

Тъй като говорим за дъмбели, ще използваме сгъване на бицепс като пример. И че вашият максимум е около 25 килограма, но искате да увеличите това число, за да можете да получите  по – голям бицепс.

С регулируемите дъмбели EzBlock бихте могли да увеличите теглото си само с 1 кг и да направите много повече сгъвания, което означава повече мускули и покачване на сила. И тази философия може да бъде приложена към клекове, разгъвания за трицепс, раменни преси и т.н.

С други думи, наричането им „Най-прецизният дъмбел в света“ не е просто маркетингова схема. (Въпреки че, ако трябва да сме честни, това със сигурност е част от нея) и възможността да имате такива допълнителни опции за тегло може да бъде огромна полза за всеки, който иска да спечели.

Честно казано, малко съм изненадан, че не сме виждали това от нито един от големите производители на оборудване за домашни фитнеси. Необходимо нещо ли е? Не съвсем, но със сигурност е гениално според моето лично и професионално мнение.

Завъртате Дръжката Надясно

Издръжливост на дъмбели Evolve Fitness

Другото нещо, което наистина харесвам в EzBlock Adjustable Dumbbells, е лекотата им на използване. Особено когато става въпрос за регулиране на теглото. Просто поставяте дъмбела в стойката му, уверете се, че всички тежести са правилно подредени и завъртате дръжката, за да изберете желаното тегло.

„Вероятно най-бързият за смяна от всеки регулируем дъмбел“, казва основателят на Garage Gym Reviews Куп, който ги тества. „Да, бих казал дори по-бързо от NÜOBELLs. Вероятно любимата ми характеристика на дъмбелите.”

Това е подобно на това, което виждаме при дъмбелите Bowflex SelectTech и дори при NÜOBELL. Притежаването на това е благословия, защото спестявате време за поставяне и сваляне на тежести от дъмбела, както виждате на Ironmaster Quick-Lock Adjustable Dumbbells.

Тази бърза промяна е полезна, когато правите суперсерии. (Когато правите две или повече упражнения едно след друго с минимална почивка) или високоинтензивни интервални тренировки.

Една критика към дръжката е, че има гумена дръжка. Сега разбирам, че никой няма да прави олимпийско вдигане или да се опитва да постави рекорд по силов трибой с тези неща. Но все пак би било хубаво да имаш назъбена дръжка, за да се чувстват като традиционен дъмбел. Но това е само лично предпочитание (въпреки че има значение за много атлети).

Издръжливост на дъмбели Evolve Fitness

Регулируемите дъмбели не са известни като най-издръжливите части от оборудването, особено в сравнение с традиционните шестограмни дъмбели. Това е така, защото много използват пластмаса или други евтини материали в определени части. Като щифта за избор (за тези, които използват такъв) или покритието, което предпазва чугунените тежести.

Знаем, че никой никога не планира да изпусне дъмбелите си (и ако сте такъв тип хора, просто спрете), но инцидентите се случват. Но когато имате работа с нещо, върху което има пластмаса, тези инциденти могат да доведат до счупен дъмбел.

Освен ергономичната гумена ръкохватка, регулируемите дъмбели EzBlock са направени от стомана (не успяхме да проследим какъв тип стомана са използвали). Препоръчваме ли да го пуснете, за да тествате неговата издръжливост? Не, оставете това на нас и нашите видеоклипове в YouTube. Въпреки това, ние сме по-уверени, че те могат да понесат поражение в сравнение с повечето други регулируеми дъмбели.