0877 277 595
бул. Христо Ботев 67, 1303 София

Тренировъчна торба с вода – наричана още аква чанта

Тренировъчна торба с вода

Ето как да добавите тренировъчна торба с вода Amila Hydro Bag към тренировките си за сила и кондиция.

Тренирал ли си някога с водна чанта (понякога наричана аква чанта)?

Водните торби са най-новото допълнение към магазина за функционални фитнес тренировки. Leaderfitness – Лидерфитнес и бързо открихме всички предимства на този фитнес аксесоар за тренировки.

КАКВО Е ТРЕНИРОВЪЧНА ТОРБА С ВОДА?

Тренировъчните торби за фитнес тренировки се пълнят с вода (малко като българската торба / Bulgarian bag ), които могат да се използват за различни движения на повдигане, клякане, хвърляне, люлеене, дърпане, гребане и бутане.

Водата добавя тегло и степен на нестабилност, която другите тренировъчни торби и сакове, пълни с пясък  и парцали, не могат да предложат.

ЗАЩО ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ВОДА ЗА ВАШАТА ТРЕНИРОВКА?

Тренировката със тренировъчна торба пълна с вода изгражда сила, мощност, стабилност и експлозивност като никой друг фитнес аксесоар и функционален уред, който познаваме.

Природата на водата означава, че пълната с вода тренировъчна чанта изисква повече от вас, отколкото по-традиционното оборудване.

Водата ще се движи (и ще продължи да се движи!), докато тренирате, и ще трябва да преодолеете тази инерция, като наистина натоварвате бицепсите, раменете, гърба, бедрата и краката, особено в ротационни движения.

И – както бихте очаквали от Магазин Лидерфитнес – нашите водни фитнес торби са напълно преносими, така че можете да сгънете празната чанта и да я вземете със себе си за функционална тренировка, където и да отидете в (планината или на морето).

КАК ДА ТРЕНИРАМЕ С ТРЕНИРОВЪЧНА ТОРБА С ВОДА?

Тренировъчна торба с вода leaderfitness

Нашите тренировъчни торби с вода на марката Amila Fitness използват водната динамика, за да предизвикат тялото ви по време на функционални тренировки.

Всичко, което можете да направите с торба с пясък или българска торба, можете да направите с тези торби.

Добавете ги към вашите HIIT тренировки. Вашите интервални тренировки, използвайте ги в гората или ги добавете към тренировките със собствено тегло у дома.

И тъй като се сгъва напълно, когато не се използва, това е най-доброто допълнение към вашата домашна фитнес зала.

3 ПРЕДИМСТВА ОТ ТРЕНИРОВКАТА С ВОДНА БАГА

  1. Създайте сила – водната торба е невероятно средство за движения с по-експлозивна сила, като замах.
  2. Целева стабилност на ядрото – докато водата се движи наоколо, създавайки динамика на водата, ще трябва да използвате силата и стабилността си, за да го контролирате.
  3. Подобрете техниката – водната торба ви дава незабавна обратна връзка за времето и техниката ви по време на всяко упражнение

Любопитни ли сте за тренировките с водна чанта? Добавете тренировъчна торба с вода Amila Hydro Bag към домашната си фитнес зала днес !

[yasr_visitor_votes size=”medium”]