Фитнес уреди

Начало / Фитнес уреди

ФИТНЕС УРЕДИ И АКСЕСОАРИ

МАГАЗИН “ЛИДЕРФИТНЕС” ви Предлага Фитнес Уреди и Аксесоари за Домашна и Професионална Употреба от Доказани Производители: Kettler, Sole Fitness, Body Solid, Amila Fitness, Matrix Fitness, Orion Fitness, Horizon Fitness, Spirit Fitness !

за Въпроси тел.: 0877 277 595

Безплатна Доставка за Всички Фитнес Уреди (Бягащи Пътеки, Комбинирани Уреди, Велоергометри, Гребни Тренажори, Кростренажори).

доставка и гаранция за бягащи пътеки и фитнес уреди

Фитнес уреди

Фитнес уредите и аксесоарите, които може да намерите при нас са с високо качество и гаранция от производителя. Ние сме едни от водещите вносители на фитнес оборудване, което предлагаме както в нашия магазин, така и онлайн. Наред с това предоставяме и поддръжка и транспорт.

Водещи марки

Лидерфитнес е директен вносител на едни от водещите марки фитнес уреди в света. В нашия каталог влизат производители като Body Solid, Spirit Fitness, Sole Fitness, Xxterra Fitness, BH Fitness, Sveltus, Amila, Trendy Fitness, Steeflex.

При нас може да получите точна, вярна и изчерпателна информация за всеки отделен уред.

Цените на нашите продукти също са сред най-добрите. Съотнесени с качеството, можем да твърдим, че при нас ще намерите най-изгодните решения.

Освен фитнес уредите разполагаме и с богата гама от аксесоари, които ще ви бъдат полезни при тренировките както във фитнес залата, така и в домашни условия.

Цели и очаквания

Купуването на фитнес уред е сериозна инвестиция, затова е добре да бъде обмислена добре. Преди всичко е добре да определите какви ще са вашите цели, което ще е предпоставка за избора на уред. Вариантите са много като отслабване,  раздвижване , поддръжка на тонуса на тялото, подобряване на жизнените показатели, рехабилитация, заякване на мускулатурата, изгаряне на калории, укрепване на сърдечно-съдовата система.

Препоръчително е преди да направите покупка да имате предвид, че е добре да съобразите какви са размерите на уреда, който ще купувате, дали пасват на пространството, в което ще го монтирате. Така ще си спестите неудобството от тясно помещение, което може да повлияе негативно на мотивацията и постоянството ви.

Богат асортимент фитнес уреди

В Лидерфитнес може да намерите всичко необходимо като фитнес оборудване и аксесоари. От бягащите пътеки, велоергометърът, кростренажорът, уред за коремни преси, гребен тренажор до бинтове и екипи за тренировка. Всичките ни продукти се отличават с високо качество.

Доверявайки се на нас, вие получавате качество и гаранция от водещи световни производители на фитнес оборудване, персонално отношение и заряд за тренировки, успехи и покоряване на нови върхове.

Често задавани въпроси

Предлагате ли консултация?Отговор: Всеки клиент, който се нуждае от съдействие относно избора на фитнес уред може да се свърже с нас на тел. 0877 277 595. Ще получите индивидуално отношение и професионална консултация от специалисти с дългогодишен опит.
Как да изберем фитнес уред?Отговор: Поставете си съответните цели, които желаете да постигнете.
Предлагате ли допълнителни услуги като монтаж, транспорт, сервиз?Отговор: Лидерфитнес предлага транспорт и монтаж на всички фитнес уреди. Моля заявете какви допълнителни услуги са Ви нужни по време на Вашата поръчка.
Има ли гаранция за уредите, които продавате?Отговор: Всички уреди са с 2 години гаранция и възможност за удължаване на гаранционният сервиз до 5 години.
0
МЕНЮ